Dokładnie, ESP świetna rzecz, miałem w Volvo i sprawdzało się super, dopóki się nie zepsuło :lol: Teraz żałuję że nie mam w Skodzie, ale cóż, w przypadku auta używanego nie ma się na to praktycznie wpływu...
Wymiary otworu 2 din pod radio lub zdjęcie dziury :)
Zwiń
X
-
Wymiary otworu 2 din pod radio lub zdjęcie dziury
Witam,
zamierzam takie coś kupić - http://cgi.ebay.co.uk/DVD-GPS-SEAT-V...item3366d47068
wysłałem maila sprzedającemu ze zdjęciem jakimś z allegro skody tour II i odpisał mi że radio raczej nie będzie pasowało.
Jakie są wymiary montażowe pod radio w octavii tour II ?
Czy są inne niż w octavii II i IIfl ?
Ma ktoś może dokładne wymiary lub zdjęcie dziury ?
Ja odbieram moją w maju - a chciałbym radio kupić wcześniej - żeby w salonie zamontowali
Pozdrawiam
-
-
ondul, dziura powinna być standardowa. Co mu wysłałeś? Zdjęcie całej dziury czy zdjęcie panela z ramką gdzie otwór jest pewnie na zwykłe radyjko a resztę zakrywa ramka?? Nie powinieneś mieć raczej problemu z instalacją tego sprzeętu. Zastanawia mnie tylko czy naprawdę jest kompatybilny z np. climatronic, maxidotem itp :roll:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maxpaynemmondul, dziura powinna być standardowa. Co mu wysłałeś? Zdjęcie całej dziury czy zdjęcie panela z ramką gdzie otwór jest pewnie na zwykłe radyjko a resztę zakrywa ramka?? Nie powinieneś mieć raczej problemu z instalacją tego sprzeętu. Zastanawia mnie tylko czy naprawdę jest kompatybilny z np. climatronic, maxidotem itp :roll:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ondulesteś pewny że się to radio nadaje ? Wysłałem mu zdjęcie z jakimś radiem ( w załączniku)... Nie ma ktoś fotki samej dziury - albo wymiarów? niechciałbym kupować w ciemno..
Komentarz
-
Komentarz